natuurlijk genieten van kunst

De aanleg van Kunstroute Het Groene Lint wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van bedrijven in de regio en door LEADER-subsidie, door de Europese Unie toegekend vanuit het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Om alle onderdelen van het project te kunnen uitvoeren is dit nog onvoldoende toereikend. We zijn daarom op zoek naar particulieren of bedrijven die dit initiatief ook financieel willen ondersteunen. Dat kan eenmalig zijn, maar het is helemaal geweldig als je ons wilt steunen voor twee of drie jaar. 

Steun
Kunstroute
Het Groene Lint

Wil je dit fantastische initiatief ook steunen dan kun je een bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL49 RABO 0335 7521 60 t.n.v. Stichting Kunstroute Het Groene Lint.

Stichting Kunstroute Het Groene Lint is een culturele ANBI. Lees hier welke belastingvoordelen dit voor jou als donateur heeft. Wil je voor je donatie een factuur ontvangen, stuur dan even een mail. Alvast onze hartelijke dank!

De financiële verantwoording vind je in het ANBI jaarrapport 2020, ANBI jaarrapport 2021 en ANBI jaarrapport 2022 van Stichting Kunstroute Het Groene Lint