natuurlijk genieten van kunst

Kunstroute Het Groene Lint is een wandelroute die grotendeels over bestaande paden loopt. Langs deze route worden de bomen en struiken geplant die over enkele jaren tot heggen worden gevlochten (vlechtheggen). Het ontwerp van dit kunstwandelpad is gemaakt door de Amsterdamse kunstenaar Annet Bult.

Conform de eisen van onze LEADER-subsidie hebben we voor deze route een route-app ontwikkeld. Je kunt dan bijvoorbeeld zien waar je je op de route bevindt. Ook geven we in deze route-app de locatie van kunstwerken, parkeerplaatsen, horeca, overnachtingsmogelijkheden, informatiepunten, watertappunt(en) en achtergrondinformatie aan. Omdat we de route gefaseerd aanleggen zal de route-app steeds aangepast worden als er weer een traject is afgerond.

Heb je geen mobiele telefoon met mobiele data? Geen probleem!

Het eerste traject van de route start op de Markt in Eersel (Visit Eersel Informatiepunt) en loopt vervolgens via het prachtige Domein Oogenlust richting buurtschap De Hees. Hier wordt de route vervolgd langs de Gender tot het clubhuis van Golfclub Gendersteyn.

ROUTE-APP

Hele route wandelen

Wil je nu al de hele route wandelen kun je hier een routekaartje vinden. Let op: de definitieve route kan hiervan afwijken, maar het geeft je de mogelijkheid om nu al verder te wandelen dan het aangelegde traject.

Maasheggen UNESCO

Wie graag wil zien hoe volgroeide vlechtheggen eruit zien zou eens kunnen gaan wandelen langs de Maasheggen bij Oeffelt. Er zijn diverse wandelroutes verzameld op de website van Maasheggen UNESCO.